Nechajte sa zlákať tropickou thajskou klímou a vychutnajte si dovolenku v jednom zo špičkových hotelových rezortov. Hotely poskytujú moderné a priestranné pohodlie. Poskytujú služby pre náročnejších klientov, mladé rodiny s deťmi, ale aj pre milovníkov adrenalínových vodných športov. Dovolenka v Thajsku v týchto hoteloch sa vám bude páčiť.

#1 SENTIDO Graceland Khaolak Resort & Spa ***** – hodnotenie hotela 4,9/5

Khao Lak

Tento hotelový rezort má priestrannú a elegantnú vstupnú halu s recepciou, konferenčnú miestnosť, niekoľko reštaurácií a barov. Je tu celkovo 10 bazénov vrátane detských, slnečníky a ležadlá zdarma. Ubytovacie jednotky sú priestranné, klimatizované, s bezpečnostnou schránkou, minibarom a chladničkou. V kúpeľni je sprcha, vaňa a toaletné potreby zdarma. Je tu fitness centrum, knižnica a tenisový kurt.

Hotel SENTIDO Graceland Khaolak Resort & Spa

#2 Khao Lak Laguna Resort **** – hodnotenie hotela 4,8/5

Khao Lak

Hotel nájdete v príjemnej a tichej lokalite na pobreží Andamanského mora. K vybaveniu hotela patrí bazén s jacuzzi, kúpeľné centrum a fitness. Pre deti je zabezpečený detský klub. Hotel poskytuje prenájom áut. V priestranných klimatizovaných izbách je minibar, posedenie a príslušenstvo na prípravu kávy a čaju. Kúpeľne sú s vaňou a mramorovým umývadlom. K dispozícii sú aj turistické informácie o zaujímavostiach v okolí.

Hotel Khao Lak Laguna Resort

#3 Fair House Beach Resort & Hotel **** – hodnotenie hotela 4,8/5

Koh Samui, Bo Put

Hotel je situovaný na pláži Chaweng Noi. K dispozícii je wellness centrum, sladkovodný bazén pri pláži a tropický na kopci. Izby majú moderný thajský dizajn, vlastný balkón, satelitnú TV, minibar a chladničku. Služby požičovne áut a bicyklov môžete využiť pre prehliadky po okolí.

Hotel Fair House Beach Resort & Hotel

#4 Centara Tropicana Resort **** – hodnotenie hotela 4,7/5

Koh Chang, Ko Chang

Hotelový a SPA rezort sa nachádza v strede západného pobrežia na ostrove Ko Čang. Ostrov je vyhľadávaným miestom pre turistiku a plavby loďou. Je tu veľký vonkajší bazén, vírivka a opaľovacia terasa. Izby sú vybavené v tradičnom thajskom štýle, so sociálnym zariadením a balkónom s výhľadom do tropickej záhrady. Izby sú nefajčiarske. Je tu potápačské centrum a požičovňa kajakov.

Hotel Centara Tropicana Resort

#5 Kamala Beach Resort **** – hodnotenie hotela 4,6/5

Phuket, Kamala Beach

Hotelový rezort s ľahkým prístupom na pláž je uprostred krásne upraveného areálu. Tento hotel pri pláži má štyri vonkajšie bazény, kúpele a aj saunu. Izby sú klimatizované, s balkónom, drevenými podlahami a vlastnou kúpeľňou. Sú tu výborné podmienky na šnorchlovanie a potápanie. Hotel zabezpečuje množstvo výletov po okolí.

Hotel Kamala Beach Resort

#6 Samui Buri Beach Resort **** – hodnotenie hotela 4,6/5

Koh Samui, Mae Nam

Hotelový rezort nájdete na ostrove Koh Samui. Je v tradičnom thajskom štýle a má nekonečný bazén. K vybaveniu hotela patrí vstupná hala s recepciou, reštaurácie, jacuzzi a konferenčná miestnosť. Môžete sa tu ubytovať vo vilách s vlastným bazénom alebo v izbách okolo hlavného bazéna. Na izbách majú klienti vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom a dvojitým umývadlom so zrkadlom. Je tu wellness centrum a posilňovňa. Pre deti je k dispozícii detský klub a babysitting.

Hotel Samui Buri Beach Resort

#7 Bangkok Palace **** – hodnotenie hotela 4,5/5

Bangkok

Hotel je v centre Bangkoku, vo štvrti Pratu Nam. Je v blízkosti dvoch najväčších obchodných centier Thajska. Sú tu teda vynikajúce nákupné možnosti a jedinečná atmosféra rušného nočného života. V izbách je nastaviteľná klimatizácia, kúpeľňa s WC, chladnička s minibarom. Obľúbené sú thajské masáže, vodné športy na pláži a relax pri vonkajšom bazénovom komplexe.

Hotel Bangkok Palace

#8 Samui Resotel and Spa **** – hodnotenie hotela 4,5/5

Koh Samui, Bo Put

Hotel leží priamo na bielej piesočnatej pláži a ponúka krásne ubytovanie s výhľadom na oceán alebo do tropickej záhrady. Sú tu štyri reštaurácie, bary, kúpeľné centrum a posilňovňa. Môžete tu vyskúšať množstvo vodných športov, ako napríklad potápanie, šnorcholanie, jazdu na vodných lyžiach či windsurfing. Podľa typu ubytovania si tu klienti užívajú aj oddych na vlastnej terase. Hotel zabezpečuje aktivity spojené so spoznávaním po okolí.

Hotel Samui Resotel and Spa

Nevybrali ste si? Pozrite si kompletnú ponuku!