S erotickými podväzkovými pančuchami za už zaručene v spálni nudiť nebudete! Doprajte svojmu partnerovi cítiť sa ako v siedmom nebi – zmeňte sa na anjela v sexy diabolskom odeve. Ponuka na Astratexe je bohatá. Už je len na vašom uvážení, či chcete provokovať s dráždivým červeným, tajomným čiernym podväzkovým pásom, alebo sa z vás na chvíľu stane zvodná tanečnica v bielom. Nech sa páči, prezrite si aktuálnu ponuku vzrušujúcej spodnej bielizne.

#1 Pančuchy na podväzkový pás Swanita Black

Luxusné podväzkové pančuchy z jemného priesvitného materiálu v kombinácii s elastanom a jedinečným čipkovaným vzorom. Horný elastický lem pre upnutie na podväzkový pás je z jemnej čipky a zdobený mašličkou. Tieto luxusné podväzkové pančuchy sú bez zosilnených špičiek a značených piat.

Cena: 10,99 €

#2 Luxusné podväzkové pančuchy Lovica

Lovte na svojho partnera v týchto dráždivých podväzkových pančuchách s červeným čipkovaným lemom. Pančuchy sú vyrobené z jemného priesvitného materiálu telovej farby v kombinácii s elastanom. Vďaka tomu sa perfektne prispôsobia vašej postave.

Cena: 12,99 €

#3 Podväzkové pančuchy Renne

Pančuchy Renne zo syntetického, jemného a priehľadného hodvábu, ktoré k nohám krásne priľnú aj vďaka elastickému pruhovanému lemu v ich hornej časti. Sú zvodnou a komfortnou dámskou výbavou do každej spálne!

Cena: 3,99 €

#4 Pančuchy na podväzkový pás Cher 15 DEN

Jemný minimalizmus s dvojito zosilneným okrajom k stabilnému upevneniu. Bez silikónových pásikov a zosilnených špičiek, ktoré by vám ubrali na zvodnosti. Obsahujú lycru a sú dvakrát oplietané polyamidovým vláknom.

Cena: 3,59 €

#5 Luxusné podväzkové pančuchy Julitta

Aj tieto pančušky zdobí v ich hornom leme pružná čipka, na upnutie podväzkové pásu. Ten tvorí imitácia priesvitnej sukničky, vďaka ktorej to s partnerom rozpálite nejedným hriešnym tancom.

Cena: 11,99 €

Nevybrali ste si? Pozrite si kompletnú ponuku!