Určite sú partie na ženskom tele, ktoré potrebujú pomôcť zakryť alebo zlepšiť. Na spodnú partiu sme vybrali päť sťahovacích nohavičiek, ktoré vám pomôžu zoštíhliť do obľúbených šiat.

#1 Sťahovacie nohavičky Wawa

Ako prvé sme vybrali sťahovacie nohavičky v bielej farbe (dostupné sú aj v čiernej a béžovej) so stredne silným sťahovaním. Nohavičky majú mierne zvýšený pás a spodná časť prechádza až do polovice stehien. Okraje sú olemované bielizňovou gumičkou.

Cena: 11,99 €

#2 Sťahovacie nohavičky Zurie čipkované

Ďalšie v poradí sú biele, celé čipkované nohavičky s abstraktnými vzormi, ktoré siahajú až pod prsia, ale majú len jemný stupeň sťahovania. Na vnútornej strane sú dva silikónové pásy, ktoré držia nohavičky na mieste. V rozkroku sú ešte podšité bavlnenou vrstvou.

Cena: 23,99 €

#3 Sťahovacie nohavičky Pantalone

Tretie nohavičky sú vyrobené z funkčného mikrovlákna, ktoré zabezpečujú stredné spevnenie a sú bez švov. Pás siaha až pod prsia, majú kraťasový strih a nohavičky vám zabezpečia zmenšenie až o jedno číslo. Dostupné sú v čiernej, telovej a bielej farbe.

Cena: 20,99 €

#4 Sťahovacie bavlnené nohavičky Dominika

Tieto nohavičky majú bežný vykrojený tvar s mierne vyvýšeným pásom, sťahujú tak zadok a boky. Rozkrok je podšitý bavlnenou vrstvou a predná časť zdobená čipkou, zatiaľčo zadná strana je hladká. Na výber máte taktiež z troch basicových farieb.

Cena: 11,99 €

#5 Sťahovacie nohavičky Slim Up

A ako piate sme vybrali telové jemne sťahovacie nohavičky s vyhladzujúcim efektom, ktoré majú zvýšený pás a spodná časť siaha až tesne nad kolená. Nohavičky majú hrubší lem a môžete si ich zadovážiť aj v čiernej farbe.

Cena: 7,89 €

Nevybrali ste si? Pozrite si kompletnú ponuku!